Ik hou van mensen en het leven en vind respect en aandacht, rechtvaardigheid, vrijheid en verbondenheid belangrijke waarden: in kleine kring maar ook in het grotere geheel. Een leven in vrijheid voor iedereen, geen onnodige verspilling van grondstoffen, eerlijke handel en meer verbondenheid tussen mensen, daar droom ik van.

Dit doet Biodanza met mij

Dans is mijn hele leven lang al belangrijk voor me geweest. Daar ligt mijn passie. De dans biedt voor mij de mogelijkheid om te ontspannen en op die manier dicht bij mezelf te komen: wie ben ik en wat wil ik? Door zelf aan Biodanza te doen ben ik er ook achter gekomen dat ik heel graag dansdocent zou willen zijn: anderen de ervaring geven wat dans met je kan doen!

Door Biodanza ben ik beter in mijn ritme gekomen: periodes van druk bezig zijn afwisselen met periodes van onthaasting en rust. Het is een weldaad! Door Biodanza heb ik meer vertrouwen in het leven gekregen: meer in mezelf en meer in de dingen die er om me heen gebeuren. Ik voel meer liefde en verbondenheid. Langzamerhand is ook het pure plezier en de vrijheid die je daarin kan ervaren boven gekomen.

School voor Biodanza Rotterdam

Vanaf 2002 danste ik in de wekelijkse groep in Zwolle en later in Groningen. In 2010 ben ik gestart met de docentenopleiding op de school voor Biodanza in RotterdamĀ volgens het systeem Biodanza Rolando Toro.

De eerste drie jaren school bestaan uit theorie en dans. Het laatste jaar richt je onder supervisie een eigen wekelijkse groep op. Die groep is in 2013 gestart. In januari 2015 ben ik afgestudeerd.

Naast mijn Biodanza activiteiten werk ik bij de gemeente Hoogeveen van dinsdag tot en met vrijdag als projectmanager.
dans en omarm het leven